INSPIRISANI SERIJOM BREAKING BAD ZARADILI PREKO 800K FUNTI


Project Title

Na univerzitetu u Mančesteru 4 studenta Basil Assaf (26), James Roden (25), Elliott Hyams (26), Jaikishen Patel (26), su zaradila preko 800 000 funti, tako što su osnovali sopstveni centar za distribuiranje droge iz jednog stana u gradu u periodu izmedju maja 2011. do oktobra 2013.

Inspirisani poznatom TV serijom “Breaking Bad” i preko dark web sajta Silk Road upravljali poslom, snabdevali ekstazijom, ketaminom, 2CB i LSD-jem svoje mušterije širom Evrope, Amerike, Australije i Novog Zelanda.

Dok su to radili nije ih ponelo bogatstvo i nisu putovali na Bahame, Jamajku i nisu išli u Amsterdam na odmore. Jedan od njih je od tih para kupio stan i platio sebi školovanje.

Dostava ovih pošiljki se naplaćivala u bitkoinima, kriptovalutu čija je vrednost porasla za hiljadu procenata u 2017. godini, što znači da će ukupna dobit biti vrednija od trenutne procene, jer se digitalno bogatstvo još uvek ne prati zakonski.

Vodja grupe B. Assaf kako se navodi (iz iskaza datih na sudu) je srećan zbog svega što se desilo, jer ako vrednost bitkoina bude nastavila da raste dok budu bili u zatvoru izaći će kao milioneri.

DEMO POLICY


We accept demo submission, send us private streaming links.

demos@feeldecimal.com