7 RAZLOGA ZA SOLO CLUBBING


Project Title

Odlazak na tehno žurke sa prijateljima je uvek zabavan ali bi svako trebao da izadje u tehno klub bar jednom sam, zbog ovih 7 razloga.

1. LAKŠE ĆETE PROĆI OBEZBEĐENJE

Ovo pogotovo važi za poznate klubove i svi koji su bili u klubovima kao sto su ://About Blank, Griessmuehle i Berghain znaju da veće društvo nema neke šanse za upad, tako da kao solo imate dosta veće šanse.

2. MOŽETE DA PROBATE NOVE STVARI

Izlazak svaki vikend sa prijateljima može da se svede na to da uglavnom radite stvari koje oni žele, izađite nekad sami jer nikad ne znate šta bi moglo da se desi…

3. UPOZNAĆETE NOVE LJUDE

Naši prijatelji su naši i nema boljih od njih, ali povremeno može da bude pravo osveženje upoznati nove ljude, jer novi ljudi vam mogu doneti novu energiju i nove ideje.

4. UŠTEDEĆETE NOVAC

Nečete brinuti o tome koje piće ko pije i da li je nekom nešto još potrebno, večeras ste solo i samo lagano…

5. MOŽETE OSTATI KOLIKO GOD ŽELITE

Nečije ne raspoloženje ili drugačije želje neće uticati na vas, radićete ono šta se vama radi i ostaćete koliko se vama ostaje.

6. NEĆE VAS NIKO BLOKIRATI

Može se desiti da kada ste u klubu sa društvom i primetite da vas neko vama privlačan posmatra, taman ste uspostavili kontakt očima kad se ispred vas postavi vaš prijatelj, dok se vi nadjete u boljoj prilici, trenutak je već prošao i ta osoba sad priča sa nekim.

7. OSEĆAĆETE SE DOBRO PO PITANJU SEBE

Život brzo teče, nosi dan za danom i retko ugrabimo priliku za sebe, da se pregrupišemo i uhvatimo tok svojih misli. Malo samoće čak i kada ste okruženi drugim ljudima može da bude baš ono što vam je potrebno.

Ne plašite se promene, promena osvežava, čak i kada mislimo da nije za nas ona nas nečemu nauči!

DEMO POLICY


We accept demo submission, send us private streaming links.

demos@feeldecimal.com