HERNAN CATTANEO I NICK WARREN NA KALEMEGDANU 8. JUNA


Posle niza neverovatnih bukinga, Blender platforma ponovo je odlučila da lansira događaj kojim će najaviti i zapaliti letnju sezonu na Kalemegdanskoj tvrđavi. Pod vedrim nebom najlepše klupske lokacije 08. juna nastupaće dva velika imena svetske progressive scene, Hernan Cattaneo i Nick Warren.

Hernan Cattaneo jedan je od vodećih underground umetnika, koji je argentiski house predstavio  internacionalnoj sceni.Njegov zvuk proteže se u granicama progressive, house i techno muzike, a osnivač je, Sudbeat etikete i rezident emisije koja imaja za cilj da, pored nove muzike renomiranih producenata poput Guy J, Nick Warren i Henry Saiz, svetu predstave i mlade talente.

DJ Nick Warren je jednostavno rečeno ambasador elektronske muzike. Warrenova muzička širina i raznolikost čini da svaki njegov performans predstavlja jedinstveno iskustvo slušanja, a njegov specifičan pristup omogućio mu je da se poveže sa klaberima na globalnom nivou. Uprkos svim njegovim dostignućima, Nick Warren nije jedan od onih koji žive od stare slave, već je medju onima koji su fokusirani na predstojeći rad.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima.

-Kliknite na sliku za uvećanje-

DEMO POLICY


We accept demo submission, send us private streaming links.

demos@feeldecimal.com