DJ HELL @ MASTERS


Nakon kupanja, sunčanja, mora i festivala vreme je za povratak na asfalt koji više nije tako vruć. Ipak, kako biste adekvatno ispratili leto i pozdravili novu sezonu zabave, zagrebački bon ton store & gallery nam zadnji vikend septembra u Zagreb premijerno dovodi pionira elektronske muzike i jednu od najuticajnijih figura elektronske scene, Helmuta Josefa Geiera, umetničkog imena DJ Hell!

Ova legenda je na muzičkoj sceni aktivna već više od 40 godina, a svoju izdavačku kuću International Deejay Gigolo Records pokrenuo je pre više od 20 godina. Zanimljivo je istaknuti kako su na njoj izdavali velikani poput Jeff Millsa, Laurent Garniera, Dave Clarkea, KLF-a, Anthony Rothera, Miss Kittin, The Hackera i Dopplereffekta.

U svojoj bogatoj karijeri sarađivao je sa zvezdama poput Brian Ferrya, Puff Diddya i Peter Krudera, a osim muzičkih legendi, u njegov rad zaljubili su se i modni diktatori. Tako je Hell surađivao s velikim Karlom Lagerfeldom te je producirao glazbu za revije Donatelle Versace, Hugo Bossa i Raf Simonsa.

Njegov bogat angažman na umetničkoj sceni 2003. godine je prikladno i nagrađen, kada ga je časopis GQ proglasio osobom godine, a upravo je postao i kustos Muzeja moderne elektronske muzike (MOMEM) koji se otvara ove godine u Frankfurtu.

Takođe, DJ Hell se istakao i kao dizajner za poznate modne marke, ali i kao samostalni dizajner čiji ćete najnoviji proizvod moći uskoro ekskluzivno kupiti u zagrebačkom bon tonu.

Kako bi ovo veče bilo muzički upotpunjena, domaću podršku DJ Hellu će dati pulski fakin Borut Cvajner, kreativni mastermind i utemeljitelj bon tona enco kern i član zagrebačkog ekstrakta, Mimi.

Više informacija o kupovini ulaznica i pojedinostima programa potražite na službenom Facebook događaju

DEMO POLICY


We accept demo submission, send us private streaming links.

demos@feeldecimal.com